Τηλ.: 210 9858001, 210 9849001, 6977647077 | Κλινική Ιατρικής Αισθητικής

ΝΕΑ

OUR NEWS

Flawless tips για σωστή αντηλιακή προστασία!

Flawless tips για σωστή αντηλιακή προστασία!

Η εμπειρία μάς στην αισθητική δερματολογία αποδεικνύει ότι οι περισσότεροι από εμάς αγνοούμε τη σωστή χρήση αντηλιακού. Με αποτέλεσμα να αφήνουμε το δέρμα μας εκτεθειμένο στις βλαβερές συνέπειες του ήλιου που δεν είναι καθόλου ασήμαντες.

Μέλασμα ή ακμή; Φήμες & Πραγματικότητα

Μέλασμα ή ακμή; Φήμες & Πραγματικότητα

Η ακμή ή μέλασμα  θεωρείται  κατ’ εξοχήν δερματοπάθεια της εφηβείας, παρά το γεγονός ότι  συχνά παρουσιάζεται και σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Στατιστικά προσβάλλει  περίπου 85% των εφήβων και συνήθως υποχωρεί στα πρώτα χρόνια της ενηλικίωσης. Υπάρχει όμως ένα ποσοστό 12% των ενηλίκων, κυρίως των γυναικών, οι οποίοι έχουν ακμή είτε ως συνέχεια της εφηβικής είτε επειδή την εμφάνισαν σε μεγάλη ηλικία, ακόμα και μετά τα 30 έτη.

Flawless Beauty Trends

Flawless Beauty Trends

Μη επεμβατική ιατρική αισθητική από την Flawless med clinic για το πρόσωπο. Μπορείς να ενδώσεις σ ένα pret a porter ρούχο ή μπορείς να επενδύσεις σε μια θεραπεία «haute couture» ικανή να  ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία σου στα ύψη. 

You can leave your mask on!

You can leave your mask on!

Maskne και νέα τεχνολογία στην ιατρική αισθητική. Τι συμβαίνει στο δέρμα με Maskne

Προέρχεται από τον συνδυασμό των λέξεων MASK και ACNE και είναι ο όρος που χρησιμοποιείται σήμερα παγκόσμια, για να περιγραφούν τα συμπτώματα ακμής που εμφανίζονται με την παρατεταμένη χρήση μάσκας στα σημεία του προσώπου που καλύπτει η μάσκα (κυρίως στο πηγούνι στη μύτη η στα μάγουλα και στην περιστοματική περιοχή).

Botox φήμες και πραγματικότητα

Botox φήμες και πραγματικότητα

Γύρω από τ όνομά του επικρατεί ένας ντόρος! Στο άκουσμά του όλες και όλοι θέλουμε ένα ανεξάρτητα από την ηλικία, τι όμως από αυτά είναι ψέμα και τι πραγματικότητα; Συγκεντρώσαμε τις δημοφιλέστερες φήμες που αφορούν στην εφαρμογή του Botox, για να δούμε τι ισχύει και τι όχι:

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο

Μελέτες και στατιστικές ανα τον κόσμο έχουν συνδέσει άρρηκτα τη σχέση μεταξύ ψυχολογίας και ιατρικής αισθητικής.

Εσύ τι τύπο κυτταρίτιδας έχεις;

Εσύ τι τύπο κυτταρίτιδας έχεις;

Η ιατρική αισθητική  προσαρμόζει τις τεχνικές της ώστε να αντιμετωπίζει και να επιλύνει εξατομικευμένα  προβλήματα κυτταρίτιδας

Image