VASER Λιπογλυπτική & Λιποαναρρόφηση

Η επαναστατική VASER® Lipo Λιποαναρρόφηση & Λιπογλυπτική είναι η μοναδική αναίμακτη μέθοδος που εγγυάται αποτέλεσμα σε μία συνεδρία, χωρίς επιπλοκές & με ελάχιστη αποθεραπεία.
Υπερέχει της κλασσικής & της Laser υποβοηθούμενης λιποαναρρόφησης καθώς επιτρέπει στον εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό να στοχεύει με ακρίβεια και πιο αποτελεσματικά το τοπικό πάχος, βελτιώνοντας το περίγραμμα του σώματος, χωρίς ανομοιομορφίες.
Image
Image
 • ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ με άριστα & φυσικά αποτελέσματα, κλινικά αποδεδειγμένα
 • ΓΡΑΜΜΩΣΗ & ΣΜΙΛΕΥΣΗ του περιγράμματος του σώματος με ήπια αφαίρεση λίπους από μικρές ή μεγάλες περιοχές
 • ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥς ακόμα και σε ευαίσθητες περιοχές, όπως τα χέρια, ο λαιμός και το διπλοσάγονο
 • ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ για σύντομη αποθεραπεία, χωρίς ουλές & χαλάρωση
 • ΑΣΦΑΛΗΣ θεραπεία εγκεκριμένη από τον FDA
 • Αρμονικό, σφριγηλό, γραμμωμένο σώμα, χωρίς ίχνος περιττού λίπους

Εφαρμογή με τοπική αναισθησία

 1. Ελάχιστα επεμβατική, ασφαλής & επιλεκτική διαδικασία
 2. Κατάλληλη και για ευαίσθητες περιοχές (βραχίονες, λαιμός)
 3. Άριστο, φυσικό αποτέλεσμα σε μία συνεδρία
 4. Χωρίς ουλές, με ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας
 5. Σμίλευση περιγράμματος & Γράμμωση
 6. Με ποικιλία εφαρμογών για θεραπεία σε όλες τις περιοχές του σώματος
 7. Συνεχής βελτίωση μέχρι και έξι μήνες μετά τη διαδικασία
 8. Κλινικά αποδεδειγμένη λείανση & σύσφιξη του δέρματος
 9. Εύκολη αφαίρεση λίπους
 10. Διατήρηση υψηλής βιωσιμότητας των λιποκυττάρων για λιποπροσθετική

Κάτω Γνάθος (Διπλοσάγονο double chin)

Η έλλειψη ελαστικότητας του δέρματος σε συνδυασμό με την ύπαρξη υποδόριου στρώματος λίπους γύρω και κάτω από το πηγούνι, συχνά οδηγεί στο σχηματισμό διπλοσάγονου. Με την VASER® Lipo , το αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά με αφαίρεση λίπους και ταυτόχρονη συστολή και σύσφιξη του δέρματος.

Βραχίονες

Η VASER® Lipo σμιλεύει “ευαίσθητες” περιοχές του σώματος, όπως είναι τα μπράτσα που έχουν λεπτό δέρμα και στα οποία δεν μπορεί να επέμβει η κλασική λιποαναρρόφηση.

Κοιλιά + Πλαϊνά Μέσης

Η τεχνολογία VASER® απομακρύνει το λίπος από την κοιλιά και τα “πιασίματα” γύρω από τη μέση, δημιουργώντας επίπεδο και σφριγηλό περίγραμμα, αισθητικά ελκυστικό. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά ακόμη και σε περιπτώσεις με μεγάλη ποσότητα συσσωρευμένου λίπους.

Με την VASER® Lipo αφαιρούμε το τοπικό πάχος από την κοιλιά και γύρω από τη μέση, που διογκώνεται και εγκλωβίζεται πάνω από το ισχίο δημιουργώντας το αντιαισθητικό “σωσίβιο”. Καθώς η διαδικασία είναι ελάχιστα επεμβατική, η αποθεραπεία είναι σύντομη και μπορείτε να επιστρέψετε γρήγορα στην εργασία και τις καθημερινές σας δραστηριότητες

Μηροί + Γλουτοί

Με την VASER® Lipo αφαιρούμε το τοπικό λίπος επιλεκτικά και σμιλεύουμε περιμετρικά μηρούς, γλουτούς, γάμπες και γόνατα, βελτιώνοντας θεαματικά το περίγραμμα των ποδιών σε όλο τους το μήκος

Image
Image
Image
Image

VASER 4D HIGH DEFINITION

Θεαματική γράμμωση κοιλιακών & σμίλευση χεριών και ποδιών.

Κορυφαία μέθοδος για γράμμωση σε κοιλιακούς (6-pack abs), μπράτσα και μηρούς.

Μηροί + Γόνατα

Τόσο οι μηροί όσο και τα γόνατα είναι δύο περιοχές που αγαπάει το τοπικό λίπος. Ειδικά, τα γόνατα δεν μπορούν να βελτιωθούν ούτε με διατροφή αλλά ούτε και με άσκηση. Με την VASER® Lipo αντιμετωπίζουμε και τις δύο περιοχές με μεγάλη αποτελεσματικότητα ανεξάρτητα της σοβαρότητας του προβλήματος.

VASER® Lipo

Θεαματικό περίγραμμα σώματος μετά από μία μόνο συνεδρία

Τα αποτελέσματα της μεθόδου λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής VASER® Lipo είναι μετρήσιμα σε πόντους, όχι σε κιλά. Η VASER® Lipo δεν υποκαθιστά την απώλεια βάρους ούτε μεταβάλλει τον μεταβολισμό. Αμέσως μετά τη θεραπεία, όλοι βιώνουν θεαματική διαφορά στο περίγραμμα του σώματός τους, αφού τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά μετά από μία μόνο συνεδρία.

ΓΡΑΜΜΩΣΗ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ (SIX-PACK ABS), ΧΕΡΙΩΝ & ΠΟΔΙΩΝ

Στους άνδρες, με την παγκοσμίως κορυφαία μέθοδο λιπογλυπτικής σώματος VASER® 4D Hi-Def αφαιρούμε επιλεκτικά το λίπος, ενώ ταυτόχρονα σμιλεύουμε περίτεχνα τις περιοχές του σώματος, δημιουργώντας σκιές και καμπύλες για να δώσουμε την εικόνα της φυσικής, αθλητικής εμφάνισης. Έτσι, προσδίδουμε τονικότητα και γράμμωση σε κοιλιακούς (6-pack abs), μπράτσα και μηρούς, που για να τα αποκτήσει κάποιος θα πρέπει να γυμνάζεται εντατικά για πολλά χρόνια.

Για τις γυναίκες που θέλουν αθλητικό και γραμμωμένο σώμα, με την μέθοδο λιπογλυπτικής VASER® 4D Hi-Def αφαιρούμε επιλεκτικά το λίπος και σμιλεύουμε αρμονικά τις καμπύλες, δημιουργώντας επίπεδο και σφριγηλό περίγραμμα. Πρόκειται για μια μέθοδο ιδιαίτερα δημοφιλή στις νέες μητέρες, που η εγκυμοσύνη τους άφησε ψεγάδια και θέλουν να αποκτήσουν και πάλι τη σφιχτή γραμμή τους.

Λιποπροσθετική

ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΛΙΠΟΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ
Ασφαλές & φυσικό αποτέλεσμα σε πρόσωπο και σώμα

Η αυτόλογη λιποπροσθετική  είναι μία απόλυτα ασφαλής και φυσική διαδικασία που στοχεύει σε αποτελέσματα όπως η ανόρθωση των γλουτών ή η αύξηση του στήθους. Η πιο εξελιγμένη μέθοδος μεταφοράς αυτόλογου λίπους. Με τη λιποπροσθετική προσθέτουμε λίπος σε περιοχές του προσώπου και του σώματος που χρειάζονται όγκο, συμμετρία ή γενικότερη τόνωση του σχήματός τους. Στην αυτόλογη λιποπροσθετική το λίπος που χρειάζεται, αφαιρείται από άλλες περιοχές του σώματος του ίδιου του ασθενούς. Στην ουσία πρόκειται για μεταφορά λίπους από ένα σημείο σε ένα άλλο. Έτσι, δεν υπάρχουν παρενέργειες ή αλλεργίες και ο ασθενής δε λαμβάνει τίποτα «ξένο» στο σώμα του.

 • ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ σε πρόσωπο και σώμα
 • ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ με σύντομη αποθεραπεία
 • ΑΝΩΔΥΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑμε εφαρμογή τοπικής αναισθησίας
 • ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΗΣχωρίς παρενέργειες και αλλεργίες

Οι μέθοδοι που επιλέγονται είναι η ελάχιστα επεμβατική μέθοδος λιποαναρρόφησης VASER® Lipo και η μέθοδος NanoLipoΠροσθετική (Nanofat), κυρίως για το πρόσωπο, το ντεκολτέ, τα χέρια και για την εξάλειψη των μαύρων κύκλων.

Επιτυγχάνεται:

 • Διαμόρφωση σώματος με φυσικό τρόπο αφού χρησιμοποιείται λίπος του ίδιου του οργανισμού
 • Αποφυγή χρήσης τεχνητών εμφυτευμάτων για σμίλευση του προσώπου και του σώματος
 • Απόλυτα ασφαλής διαδικασία χωρίς παρενέργειες
 • Μεγάλη διάρκεια αποτελεσμάτων συνήθως 2 έως 5 χρόνια
 • Λίγες συνεδρίες συνήθως μόνο μία, με σύντομη αποθεραπεία
 • Άμεσα αποτελέσματα με συνεχιζόμενη βελτίωση μερικές εβδομάδες μετά τη θεραπεία

Σημείωση:

Η αυτόλογη λιποπροσθετική, είτε στο πρόσωπο είτε στο σώμα, είναι ελάχιστα επεμβατική και απόλυτα ασφαλής. Δεν έχει παρενέργειες, τομές ή ουλές. Απαιτείται μόνο μία συνεδρία και τα αποτελέσματά της είναι άμεσα και διαρκή.

Εφαρμόζεται:

 1. Πρόσωπο, για νεανικό & λαμπερό δέρμα, χωρίς ατέλειες, ρυτίδες και μαύρους κύκλους
 2. Γλουτούς, για σφριγηλούς, αισθησιακούς, Brazilian Butt γλουτούς
 3. Στήθος, για σφριγηλό, «γεμάτο» στήθος χωρίς τεχνητά εμφυτεύματα
 4. Χέρια, για νεανικά χέρια που δεν προδίδουν την ηλικία τους
Image
Image
Image
Image

ΛΙΠΟΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Η λιποπροσθετική προσώπου παίρνει λίπος από περιοχές που έχουν πλεόνασμα (π.χ. κοιλιά) και το επανατοποθετεί σε σημεία του προσώπου, έτσι ώστε να διορθωθούν τυχόν ατέλειες και να βελτιωθεί αισθητικά το περίγραμμα και η όψη του. Είναι ιδανική για εξάλειψη των «ρυτίδων γέλιου» και των κάθετων γραμμών περιμετρικά των χειλιών, αποκατάσταση του όγκου χειλιών, ανόρθωση των ζυγωματικών και για απαλοιφή των μαύρων κύκλων. Αντιμετωπίζει ακόμα τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες γύρω από τα μάτια, βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας σε σημεία με ουλές και διορθώνει μετα-τραυματικές παραμορφώσεις του δέρματος.

ΛΙΠΟΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ

Με την λιποπροσθετική στήθους αυξάνεται ο όγκος του στήθους με φυσικό τρόπο, χωρίς τη χρήση τεχνητών εμφυτευμάτων. Είναι ιδανική μέθοδος για τις γυναίκες εκείνες που αναζητούν σχετικά μικρή αύξηση στο μέγεθος του στήθους τους με παράλληλη βελτίωση του φυσικού σχήματός του ή διόρθωση πιθανής ασυμμετρίας του. Η λιποπροσθετική  στήθους μπορεί να συνδυαστεί και με ανόρθωση στήθους σε περίπτωση που παρατηρείται χαλάρωση στους μαστούς.

Διάρκεια: 1 με 2 ώρες και η ασθενής μπορεί να επιστρέψει σπίτι αμέσως μετά την επέμβαση.

ΛΙΠΟΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ ΓΛΟΥΤΩΝ

Η λιποπροσθετική γλουτών εξαλείφει τη χαλάρωση και χαρίζει καμπύλες και σφριγηλότητα. Παράλληλα, αντιμετωπίζει το τοπικό πάχος, τη χαλάρωση και την κυτταρίτιδα.

Διάρκεια: 30 έως 90 λεπτά και τα αποτελέσματα είναι αμέσως ορατά

ΛΙΠΟΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ ΧΕΡΙΩΝ

Η αυτόλογη λιποπροσθετική προτείνεται για την ραχιαία περιοχή των χεριών, όταν η επιδερμίδα χάνει τον όγκο της και εμφανίζονται φλέβες, αγγεία, τένοντες και οστά. Το φαινόμενο αυτό συμβαίνει λόγω της φυσιολογικής γήρανσης και εντείνεται όταν τα χέρια εκτίθενται σε ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.
Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.
Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.
Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.