Βλεφαροπλαστική

For your eyes only!

Ένα εντυπωσιακό βλέμμα  έλκει τα βλέμματα και μαζί με τα χέρια προδίδει συναισθήματα, ηλικία και διάθεση. Μόνιμα κουρασμένα μάτια δεν μπορούν να φλερτάρουν.  Είναι η περιοχή του προσώπου  που με το πέρασμα του χρόνου, το δέρμα γύρω από τα μάτια χαλαρώνει και οι μύες αποδυναμώνονται. Το λίπος, που υπάρχει φυσιολογικά μέσα στον οφθαλμικό κόγχο, προβάλλει προς τα έξω και εμφανίζεται σαν πρήξιμο στην εσωτερική και μέση πλευρά των άνω βλεφάρων. Παράλληλα, στα κάτω βλέφαρα σχηματίζονται “σακούλες” που βαραίνουν το βλέμμα.

Image
Image

ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ : ΒΛΕΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΓΙΖΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ

Η βλεφαροπλαστική δίνει τη δυνατότητα διόρθωσης των ατελειών στα άνω και κάτω βλέφαρα. Η συνολική εικόνα του προσώπου βελτιώνεται, αποκτά φρέσκια και ξεκούραστη όψη και το πρόσωπο να δείχνει πιο νεανικό και ελκυστικό.

Με την βλεφαροπλαστική, μπορούν να αντιμετωπιστούν με επιτυχία οι ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Οι "σακούλες" (λιπόπτωση) στα άνω και κάτω βλέφαρα
  • Η δερματική χαλάρωση που δημιουργεί πτυχές και χαλάει το φυσικό περίγραμμα των άνω βλεφάρων
  • Το απόθεμα λίπους που εμφανίζεται ως πρήξιμο στα βλέφαρα
  • Τα πρησμένα κάτω βλέφαρα
  • Η περίσσεια δέρματος και οι λεπτές ρυτίδες στα κάτω βλέφαρα
  • Η κουρασμένη έκφραση

Η βλεφαροπλαστική πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία, γεγονός που καθιστά την επεμβατική διαδικασία ανώδυνη. Μπορεί να πραγματοποιηθεί στα άνω ή στα κάτω βλέφαρα ή και στα δύο. Η διάρκειά της είναι περίπου 1,5 ώρα, όταν πραγματοποιείται πλήρης διόρθωση των άνω και κάτω βλεφάρων, είναι η ιδανική λύση για την ανανέωση της περιοχής γύρω από τα μάτια σας. Σε όλες τις περιπτώσεις, η διαδικασία δεν αφήνει ίχνη, καθώς οι τομές πραγματοποιούνται στις φυσικές πτυχές των βλεφάρων.

Άνω Βλεφαροπλαστική

Η διαδικασία περιλαμβάνει την αφαίρεση της περίσσειας δέρματος στα άνω βλέφαρα και του λίπους που προβάλλει σε αυτά με τη μορφή πρηξίματος.

Κάτω βλεφαροπλαστική

Αφαιρείται το περίσσιο λίπος ή/και το δέρμα από τα κάτω βλέφαρα. Η διαδικασία πραγματοποιείται με δύο τεχνικές: Εξωτερικά, με εκτομή του δέρματος κάτω από τις βλεφαρίδες, αφαίρεση του λίπους που δημιουργεί τις “σακούλες” και του δέρματος που περισσεύει λόγω χαλάρωσης. Εσωτερικά, χωρίς ράμματα, με μια μικρή τομή στον επιπεφυκότα και με αφαίρεση του λίπους. Η τεχνική αυτή είναι λιγότερο επεμβατική, η ανάρρωση πιο γρήγορη και εφαρμόζεται σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει χαλάρωση δέρματος. Εάν θέλετε να ενισχύσετε ή να παρατείνετε το αποτέλεσμα ανανέωσης και σύσφιξης της βλεφαροπλαστικής, η θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί με άλλες μη επεμβατικές μεθόδους, όπως είναι οι εγχύσεις λείανσης ρυτίδων (Βοτουλινική τοξίνη και Fillers) και η εφαρμογή ραδιοσυχνοτήτων .

Συνδυάζεται με μη επεμβατικές θεραπείες, όπως τις εγχύσεις λείανσης ρυτίδων & fillers και την εφαρμογή ραδιοσυχνοτήτων με στόχο την ενίσχυση του αποτελέσματος ανανέωσης και σύσφιξης. Η διάρκεια της αποθεραπείας είναι σύντομη. Δεν υπάρχει νοσηλεία, αφού μετά την επέμβαση μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως σπίτι και μετά από λίγες ημέρες στην εργασία σας. Αποτελέσματα μόνιμα.

Image
Image

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.
Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.
Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.
Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.