Βραχιονοπλαστική

Η βραχιονοπλαστική, ή lift βραχιόνων ή χεριών αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τη χαλάρωση του δέρματος και την περίσσεια λίπους στην περιοχή του βραχίονα.
Η ηλικία, η κληρονομικότητα, η σημαντική απώλεια βάρους και η χαλάρωση ευθύνονται συνήθως για την εναπόθεση λίπους στα χέρια.
Image
Image
Η βραχιονοπλαστική ως επέμβαση επαναφέρει τη σφριγηλότητα, νεανικότητα και ομαλότητα στο περίγραμμα των χεριών, ανορθώνει την πτώση του δέρματος των βραχιόνων αλλά και τη σηυγκέντρωση λίπους στην περιοχή.

Εφαρμόζεται σε άτομα μετά απο μαζική απώλεια βάρους ή σε γυναίκες μετά απο πολλαπλές εγκυμοσύνες (mommy make over) μαζί με  ανόρθωση στήθους με ή χωρίς αύξηση, λιποαναρρόφηση κοιλιάς, πλαγίων τοιχωμάτων (Love handles), lift και /ή λιποαναρρόφηση μηρών, η λιποαναρρόφηση σώματος.

Συνδυάζεται με:
  • η χειρουργική αφαίρεση της περίσσειας λίπους και δέρματος με την λιποαναρρόφηση με υπερήχους (VASER), για ακόμα πιο έντονη σύσφιξη των ιστών, σε χέρια με έντονη παρουσία λίπους,
  • μόνο λιποαναρρόφηση χωρίς τομές αν δεν έχουμε χαλάρωση δέρματος,

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Η βραχιονοπλαστική μπορεί να συνδυασθεί επιτυχώς και με άλλες επεμβάσεις σώματος για ενισχυμένα αισθητικά αποτελέσματα.

Μετά το χειρουργείο δεν υπάρχουν παροχετεύσεις, μόνο ελαφρά επίδεση των άνω άκρων και ο/η ασθενής μπορεί να παραμείνει από λίγες ώρες μέχρι ένα βράδυ.

Η επαναφορά στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση, μετά από 3-4 μέρες, με προσοχή στην άρση βάρους για τις 20 πρώτες ημέρες. Συστήνεται αποφυγή σωματικής άσκησης τον 1ο μήνα.

Image
Image

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.
Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.
Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.
Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.