Τηλ.: 210 9858001, 210 9849001, 6977647077 | Κλινική Ιατρικής Αισθητικής

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ
(Deep Moisturizing Protocol)

Με το πέρασμα του χρόνου το δέρμα υφίσταται φυσικές μεταβολές από τον τρόπο ζωής μας όσο και από παράγοντες όπως η ηλιακή ακτινοβολία αφήνοντας σημάδια γήρανσης (ρυτίδες, κηλίδες και απώλεια της ελαστικότητας).

Η θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης του δέρματος είναι η λύση στις επιδερμίδες που δεν έχουν ενυδατωθεί σωστά για χρόνια.

 

 

 

Ποια είναι η διαδικασία για την θεραπεία ενυδάτωσης;

To πρωτόκολλο βαθιάς ενυδάτωσης (Deep Moisturizing) ξεκινάει με ένα καλό καθαρισμό του δέρματος και αφαίρεση μακιγιάζ. Στη συνέχεια χρησιμοποιούμε ειδική κεφαλή υπερήχων ώστε να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα. Αυτή η διαδικασία προκαλεί μια ανώδυνη και ήπια απολέπιση απελευθερώνοντας κατάλοιπα από φραγμένους πόρους.

Αφού καθαριστεί το πρόσωπο, τοποθετούνται οξέα (λακτικό οξύ) τα οποία προκαλούν απολέπιση του δέρματος, απομάκρυνση ρύπων και ανανέωση της επιδερμίδας. Ακολουθεί η εφαρμογή ορών (για ξηρότητα, δυσχρωμίες, αντιγήρανσης) επιλεγμένων ανάλογα των αναγκών της κάθε επιδερμίδας και αυξάνουμε την ικανότητα διείσδυσης τους στο δέρμα με την χρήση υπερήχων. Τέλος, στο πρωτόκολλο σφραγίζουμε το αποτέλεσμα με οξυγονοθεραπεία που προάγει την ανανέωση των κυττάρων με στόχο την αναδόμηση της επιδερμίδας.

Image
Image

Στην κλινική Flawless Med εξατομικεύουμε τις κατάλληλες θεραπείες για κάθε τύπο δέρματος κάνοντας διάγνωση (Skin Analysis) με ειδικό μηχάνημα Δερμοανάλυσης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.
Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.
Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.
Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.
Image