ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ RF
&
ΝΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ RF;

Η θεραπεία σύσφιξης με Ραδιοσυχνότητες RF προκαλεί θέρμανση του χορίου και τα υποδόριων στρωμάτων του δέρματος. Διεγείρουμε τις ίνες κολλαγόνου που υπάρχουν με αποτέλεσμα να επαναφέρουμε τη σφριγηλότητα στο δέρμα. 

Με τις διαφορετικές κεφαλές του μηχανήματος, μπορούμε να εισχωρήσουμε σε διαφορετικά βάθη, συσφίγγοντας και λειαίνοντας το δέρμα.

Χρησιμοποιείται στο πρόσωπο αλλά και σε όλες τις περιοχές του σώματος που έχουν χαλάρωση όπως προσαγωγοί, μπράτσα, ψωμάκια, κοιλιά αλλά γλουτούς.

Image
Πότε ενδείκνυται η θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες RF;
  • Σύσφιξη της επιδερμίδας σε πρόσωπο και σώμα
  • Μείωση των λεπτών ρυτίδων σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και μάτια
  • Αναμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου
  • Αντιμετώπιση τοπικού πάχους (προγούλι αλλά και στο σώμα)
  • Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας
Image
Image

ΝΗΜΑΤΑ PDO & COG

Η θεραπεία σύσφιξης με νήματα είναι μία ασφαλής μέθοδος που μειώνει αισθητά την χαλάρωση χωρίς κάποια επέμβαση.

Χρησιμοποιούμε δύο διαφορετικά τύπων νήματα, τα αναπλαστικά νήματα PDO και τα νήματα ανάρτησης και πολυγαλακτικού οξέος COG

Είναι 100% απορροφήσιμα από τον οργανισμό μας και τοποθετούνται σε συγκεκριμένες θέσεις αναλόγως το πρόβλημα που θέλουμε να διορθώσουμε.

Ποια είναι η διαφορά των νημάτων PDO και COG;

Τα αναπλαστικά νήματα PDO δεν αναρτούν αλλά προκαλούν φυσική διέγερση των ιστών του δέρματος βελτιώνοντας την ποιότητα του. Δημιουργείται ένα υποστηρικτικό πλέγμα που ανορθώνει τους ιστούς. Πρόκειται για την κατάλληλη εναλλακτική σε όσους δεν προτιμούν επεμβατικό lifting.

Τα νήματα COG ανορθώνουν άμεσα την περιοχή που έχει υποστεί χαλάρωση. Ενεργοποιούν τους ινοβλάστες προκαλώντας παραγωγή κολλαγόνου επαναφέροντας την ελαστικότητα στο δέρμα. Μπορούν να τοποθετηθούν στο οβάλ του προσώπου και τις παρειές προσφέρωντας στο πρόσωπο νεανική όψη και σφριγυλότητα χωρίς νυστέρι.  

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.
Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.
Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.
Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.