Θεομήτορος 48 & Πωγωνίου 1, Άλιμος Άγιος Δημήτριος
210 98 58 001
210 98 49 001
info@flawless-med.com

ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

ΑΡΧΙΚΗ | Υπηρεσίες Προσώπου | ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Τι είναι η δερμοαπόξεση με διαμάντι;

Χρησιμοποιώντας ειδικές μηχανικές κεφαλές διαμαντιού πραγματοποιούμε καθαρισμό της επιδερμίδας προσφέροντας λάμψη, αίσθηση καθαριότητας και απομάκρυνση των επιφανειακών νεκρών κυττάρων.

Πώς γίνεται η δερμοαπόξεση με διαμάντι;

Το πρώτο στάδιο της δερμοαπόξεσης με διαμάντι είναι ο καθαρισμός του προσώπου με ειδικό σαπούνι και λοσιόν. Ακολουθεί η διαδικασία της δερμοαπόξεσης με τη βοήθεια ειδικής συσκευής, η οποία χρησιμοποιεί κεφαλές διαμαντιού.

Μέσω του ειδικού μηχανήματος αναρροφάται η ανώτερη στιβάδα της επιδερμίδας με αποτέλεσμα την απομάκρυνση σμήγματος και νεκρών κυττάρων.

Στόχος είναι ο καθαρισμός των επιφανειακών στιβάδων του δέρματος χωρίς τραυματισμό. Στη συνέχεια εάν χρειαστεί, ακολουθεί απομάκρυνση του κλειστού σμήγματος και πλήρης καθαρισμός των πόρων.

Τέλος εφαρμόζουμε μάσκα θρέψης και αναδόμησης αναλόγως τις ανάγκες της εκάστοτε επιδερμίδας (αργίλου, λάμψης C-vit, peel off mask).

Η θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί με την εφαρμογή Φωτοδυναμικής Θεραπείας ή και με Οξυγονοθεραπεία, ανάλογα μας ανάγκες του εκάστοτε δέρματος.

Ποιο είναι το αποτέλεσμα μετά την δερμοαπόξεση με διαμάντι;

Αμέσως μετά τη δερμοαπόξεση με διαμάντι υπάρχει περίπτωση εμφάνισης μιας ήπιας ερυθρότητας η οποία υποχωρεί σε λίγες ώρες.

Η επιδερμίδα είναι καθαρή, λαμπερή και υγιής, ενώ οι πόροι του δέρματος αρχίζουν να βελτιώνονται αισθητά.

Πόσο διαρκεί η δερμοαπόξεση με διαμάντι;

Η θεραπεία διαρκεί περίπου 30-45 λεπτά, είναι εντελώς ανώδυνη και μπορούμε να επιστρέψουμε στην εργασία μας αμέσως μετά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Πόσες θεραπείες χρειάζονται;

Ο αριθμός των συνεδριών ποικίλλει ανάλογα την περίπτωση. Η διαφορά στην επιδερμίδα γίνεται αισθητή από την πρώτη συνεδρία.

Για να συντηρήσουμε το αποτέλεσμα της θεραπείας και σε περιπτώσεις δέρματος με ακμή, λιπαρότητα, πόρους και σμήγμα συστήνεται ένας κύκλος 4-6 θεραπειών κάθε περίπου 4 εβδομάδες.

Που θα μας βρείτε για την θεραπεία δερμοαπόξεση με διαμάντι;

Θα μας βρείτε στα νότια προάστια στον Άλιμο. Εξυπηρετούμε περιοχές όπως Άγιο Δημήτριο, Παλαιό Φάληρο, Γλυφάδα, Ελληνικό, Ηλιούπολη και Αργυρούπολη.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL