Θεομήτορος 48 & Πωγωνίου 1, Άλιμος Άγιος Δημήτριος
210 98 58 001
210 98 49 001
info@flawless-med.com

ΥΔΡΟΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ

ΑΡΧΙΚΗ | Υπηρεσίες Προσώπου | ΥΔΡΟΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ

Τι είναι η υδροδερμοαπόξεση;

H υδροδερμοαπόξεση αποτελεί μια μη επεμβατική θεραπεία καθαρισμού του προσώπου-λαιμού-ντεκολτέ. Περιλαμβάνει διαφορετικά στάδια με σκοπό την απολέπιση, την απομάκρυνση ρύπων και την βαθιά ενυδάτωση του προσώπου. Η θεραπεία συστήνεται σε ξηρά και θαμπά δέρματα καθώς και στη ρύθμιση της λιπαρότητας και των διευρυμένων πόρων.

Πώς γίνεται η υδροδερμοαπόξεση;

Η θεραπεία ξεκιναέι με τον καθαρισμό του προσώπου με ειδικό σαπούνι και λοσιόν. Ακολουθεί η διαδικασία της υδροδερμοαπόξεσης με τη βοήθεια ειδικής συσκευής. Μέσω της αρνητικής πίεσης του νερού που εκπέμπει η κεφαλή του μηχανήματος γίνεται ελαφριά αναρρόφησή του δέρματος και κάνει μικροαπολέπιση στην επιδερμίδα με αποτέλεσμα την απομάκρυνση σμήγματος και νεκρών κυττάρων από τους φραγμένους πόρους. Αφού καθαριστεί η επιδερμίδα, ακολουθεί η εφαρμογή ειδικών serum και κοκτέιλ βιταμινών ανάλογα τις ανάγκες του εκάστοτε δέρματος. Στόχος των θεραπευτκών ορών είναι η αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος όπως η πρόωρη γήρανση, η μέιωση της λιπαρότητας και η βαθιά ενυδάτωση. Η θεραπεία είναι ανώδυνη και χαρακτηρίζεται ως χαλαρωτική.

Η υδροδερμοαπόξεση μπορεί να συνδυαστεί με την εφαρμογή Φωτοθεραπείας καθώς και με Οξυγονοθεραπεία εξατομικευμένα ανάλογα τις ανάγκες του δέρματος.

Ποιο είναι το αποτέλεσμα μετά την υδροδερμοαπόξεση;

Αμέσως μετά την υδροδερμοαπόξεση δεν υπάρχει κάποιος έντονος ερεθισμός και μπορούμε να επιστρέψουμε κανονικά στις δραστηριότητες μας.

Η επιδερμίδα είναι καθαρή, ενυδατωμένη και λαμπερή στην όψη και λεία στην υφή.

Πόσο διαρκεί η υδροδερμοαπόξεση;

Η υδροδερμοαπόξεση διαρκεί περίπου 30-45 λεπτά, είναι μία μη επεμβατική, χαλαρωτική θεραπεία και μπορούμε να επιστρέψουμε στην εργασία μας αμέσως μετά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Που θα μας βρείτε για την θεραπεία υδροδερμοαπόξεσης;

Θα μας βρείτε στα νότια προάστια στον Άλιμο. Εξυπηρετούμε περιοχές όπως Άγιο Δημήτριο, Παλαιό Φάληρο, Γλυφάδα, Ελληνικό, Ηλιούπολη και Αργυρούπολη.

Δείτε την διαδικασία με συνδιαστική θεραπεία ενυδάτωσης & οξυγονοθεραπεία

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL