Θεομήτορος 48 & Πωγωνίου 1, Άλιμος Άγιος Δημήτριος
210 98 58 001
210 98 49 001
info@flawless-med.com

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΚΜΗΣ

ΑΡΧΙΚΗ | Υπηρεσίες Προσώπου | ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΚΜΗΣ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΚΜΗΣ & ΛΙΠΑΡΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ Πρωτόκολλο Anti-acne

Τι είναι το πρωτόκολλο Anti-acne;

Το πρωτόκολλο Anti-acne σχεδιάζεται εξατομικευμένα για λιπαρά και με τάση ακμής δέρματα. Αντιμετωπίζει τους φραγμένους πόρους, το σμήγμα και τη φλεγμονή.

Εφαρμόζεται όχι μόνο στο πρόσωπο, αλλά και σε άλλα σημεία του σώματος (ντεκολτέ, πλάτη) όπου εμφανίζονται παρόμοια προβλήματα.

Ποια είναι η διαδικασία του πρωτόκολλου Anti-acne;

Ξεκινάμε με καλό καθαρισμό της επιδερμίδας και προετοιμάζουμε το δέρμα με ειδικό αφρό για την εφαρμογή του nanopeeling με σαλικυλικό και αζελαϊκό οξύ.

Στη συνέχεια εφαρμόζουμε nanopeeling με πινέλο, το αφήνουμε να δράσει για μερικά λεπτά και έπειτα το εξουδετερώνουμε σταματώντας κατευθείαν το αίσθημα καύσου.

Αναλόγως την εκάστοτε περίπτωση μπορεί να εφαρμοστεί συνδυαστική θεραπεία με Fractional Laser, Microneedling, Nd:Yag Laser, Αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP, PRX Peeling Βιοδιέγερσης ή και Φωτοδυναμική θεραπεία PDT για ταχύτερη επίτευξη επιθυμητού αποτελέσματος.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία και ποιο είναι το αποτέλεσμα;

Η θεραπεία διαρκεί περίπου 30-60 λεπτά αναλόγως το εξατομικευμένο δερματολογικό πρωτόκολλο που θα ακολουθήσουμε.

Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι άμεσα ορατό καθώς έχουμε απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και έχουν αποσυμφορηθεί οι πόροι με στόχο τη μείωση της λιπαρότητας και της φλεγμονής στο δέρμα.

Πόσες θεραπείες χρειάζονται;

Ο αριθμός των θεραπειών που χρειάζονται, καθορίζονται από τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας. Ένας προτεινόμενος κύκλος θεραπειών είναι 4 επαναλήψεις ανά 20 ημέρες.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ BLUE LIGHT ACNE by Flawless MED

Τι είναι η θεραπεία Blue Light Acne by Flawless MED;

Το θεραπευτικό πρωτόκολλο Blue Light Acne διαμορφώθηκε στην κλινική μας με σκοπό να δρα άμεσα στα παθογενετικά αίτια της ακμής. Η φωτοδυναμική θεραπεία PDT έχει οριστεί ως η πλέον αποτελεσματική, μη επεμβατική μέθοδος αντιμετώπισης ακμής χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση φαρμάκων.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας εκπέμπεται καθαρό, ζωογόνο μήκος κύματος (μπλε φως) για την αντιμετώπιση του προπιονοβακτηριδίου της ακμής και της φλεγμονής του δέρματος.

Ποια είναι τα στάδια της θεραπείας Blue Light Acne;

  1. Καθαρισμός προσώπου – απολέπιση
  2. Επαναφορά ισορροπίας μικροβιώματος
  3. Αντισηψία με χρήση υψίσυχνων
  4. Εφαρμογή φωτοδυναμικής μάσκας PDT
  5. Εφαρμογή Φωτοδυναμική θεραπείας
  6. Ενυδάτωση του δέρματος και αντιηλιακή προστασία

Πόσο διαρκεί η θεραπεία και ποιο είναι το αποτέλεσμα;

Η θεραπεία διαρκεί περίπου 30-40 λεπτά και μπορούμε να επιστρέψουμε άμεσα στις δραστηριότητες μας.

Η θεραπεία Blue Light Acne έχει αντιβακτηριδιακή και αντιφλεγμονώδη δράση που καταστρέφει τις ελεύθερες ρίζες στοπροπιονοβακτηρίδιο της ακμής (P. Acnes), μειώνει την παραγωγή των προφλεγμονώδων κυτταροκινών (υπεύθυνες για τη φλεγμονή στο δέρμα) καθώς και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην πρόληψη των ουλών ακμής.

Που θα μας βρείτε για την θεραπεία ακμής;

Θα μας βρείτε στα νότια προάστια στον Άλιμο. Εξυπηρετούμε περιοχές όπως Άγιο Δημήτριο, Παλαιό Φάληρο, Γλυφάδα, Ελληνικό, Ηλιούπολη και Αργυρούπολη.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL