Θεομήτορος 48 & Πωγωνίου 1, Άλιμος Άγιος Δημήτριος
210 98 58 001
210 98 49 001
info@flawless-med.com

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ & ΛΑΜΨΗΣ SESDERMA

ΑΡΧΙΚΗ | Υπηρεσίες Προσώπου | ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ & ΛΑΜΨΗΣ SESDERMA

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ (Sesderma Deep Moisturizing Protocol)

Με το πέρασμα του χρόνου το δέρμα υφίσταται φυσικές μεταβολές από τον τρόπο ζωής μας όσο και από παράγοντες όπως η ηλιακή ακτινοβολία αφήνοντας σημάδια γήρανσης (ρυτίδες, κηλίδες και απώλεια της ελαστικότητας).

Η θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης του δέρματος είναι η λύση στις επιδερμίδες που δεν έχουν ενυδατωθεί σωστά για χρόνια.

Ποια είναι η διαδικασία για την θεραπεία ενυδάτωσης;

To πρωτόκολλο βαθιάς ενυδάτωσης (Deep Moisturizing) ξεκινάει με ένα καλό καθαρισμό του δέρματος και αφαίρεση μακιγιάζ. Στη συνέχεια χρησιμοποιούμε ειδική κεφαλή υπερήχων ώστε να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα. Αυτή η διαδικασία προκαλεί μια ανώδυνη και ήπια απολέπιση απελευθερώνοντας κατάλοιπα από φραγμένους πόρους.

Αφού καθαριστεί το πρόσωπο, τοποθετούνται οξέα (λακτικό οξύ) τα οποία προκαλούν απολέπιση του δέρματος, απομάκρυνση ρύπων και ανανέωση της επιδερμίδας. Ακολουθεί η εφαρμογή ορών (για ξηρότητα, δυσχρωμίες, αντιγήρανσης) επιλεγμένων ανάλογα των αναγκών της κάθε επιδερμίδας και αυξάνουμε την ικανότητα διείσδυσης τους στο δέρμα με την χρήση υπερήχων. Τέλος, στο πρωτόκολλο σφραγίζουμε το αποτέλεσμα με οξυγονοθεραπεία που προάγει την ανανέωση των κυττάρων με στόχο την αναδόμηση της επιδερμίδας.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία και ποιο είναι το αποτέλεσμα;

Το πρωτόκολλο της θεραπείας ενυδάτωσης (Deep Moisturizing) διαρκεί περίπου 45 λεπτά- 1 ώρα. Η θεραπεία προσφέρει άμεσα φωτεινότητα, θρέψη, ανάκτηση της ελαστικότητας και αίσθηση απαλής υφής του δέρματος. Δεν υπάρχει κανένας ερεθισμός μετά τη θεραπεία και αποτελεί λύση βαθιάς θρέψης του δέρματος για κάθε ηλικία.

Πόσες θεραπείες χρειάζονται;

Ο αριθμός των θεραπειών εξαρτάται από τις ανάγκες του προσώπου για την αποκατάσταση της επιδερμίδας μέχρι τις βαθύτερες στιβάδες της. Στην κλινική μας κάνουμε διάγνωση της έκτασης του προβλήματος και εξατομικεύουμε τη συχνότητα της θεραπείας αναλόγως.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΑΜΨΗΣ (Skin Gloss) με AHA Peeling

Τι είναι το AHA peeling;

Το AHA Peeling γνωστό και ως peeling με οξέα φρούτων, προκαλεί βαθιά αναδόμηση της επιδερμίδας μέσω της ανανέωσης των κυττάρων. Πρόκειται για χημικό peeling με διαφορετικές συγκεντρώσεις γλυκολικού οξέος (20-70%).

Η αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση του ΑΗΑ peeling προσφέρουν λεία υφή, λάμψη και κυτταρική ανανέωση μέσω της απομάκρυνσης των κατεστραμμένων κερατινοκυττάρων της επιδερμίδας

Πώς εφαρμόζεται το AHA peeling;

Ξεκινάμε την διαδικασία με σχολαστικό καθαρισμό του δέρματος και προετοιμάζουμε το πρόσωπο για την εφαρμογή του peeling. Τοποθετούμε ειδικό αφρό με γλυκολικό οξύ, αφού τον απομακρύνουμε με νερό εφαρμόζουμε με πινέλο το peeling. Τέλος ενυδατώνουμε το δέρμα σε βάθος και εφαρμόζουμε αντιηλιακό.

Η συγκέντρωση γλυκολικού οξέος καθώς και η συχνότητα των επαναλήψεων της θεραπείας με AHA peeling καθορίζονται από τον δερματολόγο με βάση τις ανάγκες της επιδερμίδας.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία και ποιο είναι το αποτέλεσμα;

Η θεραπεία διαρκεί περίπου 20 λεπτά και μπορούμε να επιστρέψουμε άμεσα στις δραστηριότητες μας.

To peeling προσφέρει λάμψη και νεανική όψη στο δέρμα. Βελτιώνει το χρώμα, την υφή και την ελαστικότητα του δέρματος προκαλώντας μείωση των λεπτών ρυτίδων και των δυσχρωμιών.

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΛΑΜΨΗΣ C-VIT (Revitalizing Protocol by Sesderma)

Το πρωτόκολλο λάμψης έχει ως κύριο συστατικό το ασκορβικό οξύ, δηλαδή τη βιταμίνη C.

Προσφέρει λάμψη και ανανέωση σε θαμπά δέρματα δίνοντας μία υγιή, πιο νεανική και λαμπερή όψη στο πρόσωπο.

Ποια είναι η διαδικασία του πρωτόκολλου λάμψης C-vit;

Το πρωτόκολλο περιλαμβάνει καλό καθαρισμό της επιδερμίδας στη συνέχεια εφαρμογή peeling επαναφοράς λάμψης. Στη συνέχεια τοποθετούνται στο δέρμα αμπούλες νανοτεχνολογίας ορών λάμψης για βαθιά αναδόμηση και έντονη λάμψη. Συνδυάζουμε με φωτοθεραπεία που χαρίζει στο δέρμα νεανική λάμψη, σφριγηλότητα και ζωντάνια. Τέλος εφαρμόζουμε μάσκα νανοτεχνολογίας με βάση τη βιταμίνη C και ενυδατώνουμε το πρόσωπο σε βάθος για τόνωση του τελικού αποτελέσματος.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία και ποιο είναι το αποτέλεσμα;

Η διάρκεια του πρωτόκολλου λάμψης C-vit είναι περίπου 45 λεπτά-1 ώρα. Δεν υπάρχει κανένας ερεθισμός και αποτελεί μία αναζωογονητική και ανώδυνη θεραπεία.

Επιτυγχάνεται άμεση αναζωογόνηση του δέρματος, έντονη λάμψη, υγιής όψη και σφριγηλότητα.

Πόσες θεραπείες χρειάζονται;

Ο αριθμός των επαναλήψεων της θεραπείας λάμψης εξαρτάται από την εκάστοτε επιδερμίδα. Στην κλινική μας προτείνουμε έναν κύκλο 4-6 θεραπειών κάθε 15 – 20 ημέρες. Η συντήρηση του αποτελέσματος της θεραπείας μπορεί να πραγματοποιείται κάθε 1-2 μήνες.

Που θα μας βρείτε για την θεραπεία ενυδάτωσης & λάμψης προσώπου Sesderma;

Θα μας βρείτε στα νότια προάστια στον Άλιμο. Εξυπηρετούμε περιοχές όπως Άγιο Δημήτριο, Παλαιό Φάληρο, Γλυφάδα, Ελληνικό, Ηλιούπολη και Αργυρούπολη.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL