Τηλ.: 210 9858001, 210 9849001, 6977647077 | Κλινική Ιατρικής Αισθητικής

ROSE QUARTZ BY FLAWLESS

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ROSE QUARTZ με Gua Sha

by Flawless

 

 

 

Τι είναι η θεραπεία ROSE QUARTZ by Flawless;

Η θεραπεία Rose Quartz συνδυάζει τα οφέλη της τεχνικής Gua Sha και των ιδιοτήτων του τριαντάφυλλου και των ροδοπέταλων για βαθιά ενυδάτωση και ανανέωση στην όψη της επιδερμίδας με ένδειξη για όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους δέρματος.

Ξεκινάμε με τον καθαρισμό του προσώπου και εφαρμόζουμε το Enzyme Peeling, ειδική επαγγελματική φροντίδα ακόμα και για λιπαρά, ακνεϊκά και θαμπά δέρματα.  Στόχος είναι ο καθαρισμός των φραγμένων πόρων.

To Enzyme Peel δρα με ασφάλεια στα εξωτερικά στρώματα του δέρματος προκαλώντας ανανέωση και βελτίωση της υφής του. Βοηθάει στην αντιμετώπιση των πρόωρων σημαδιών γήρανσης , στην ποιότητα του δέρματος, στην ακμή και τις δυσχρωμίες.

To peel περίεχει βρωμελίνη (πρωτεολυτικό ένζυμο που το βρίσκουμε στον ανανά) και παπαΐνη (πρωτεάση που την βρίσκουμε στην παπάγια). Τα ένζυμα απομακρύνουν τις πρωτείνες της κεράτινης στιβάδας με αποτέλεσμα την απομάκρυνση των επιφανειακών νεκρλων κερατινοκυττάρων. Επιπλέον συνεισφέρουν στην αντιοξείδωση του δέρματος (κυρίως ο ανανάς πλούσιος σε βιταμίνη C).

Η εφαρμογή του Enzyme Peel μας διευκολύνει για το επόμενο στάδιο της θεραπείας, την εφαρμογή ενυδατικών ορών και την διείσδυση τους με Gua Sha Massage ή διαφορετικά γνωστή τεχνική και ως το Βοtοx της Ανατολής.

Το Gua Sha είναι εργαλείο ομορφιάς και γλυπτικής προσώπου από πολύτιμο λίθο, τον ροζ χαλαζία. Οι πρώτες αναφορές για την θεραπεία Gua Sha προσώπου τοποθετούνται γύρω στον 7ο μ.Χ, στην Κίνα, την Αίγυπτο αλλά και στην αρχαία Ελλάδα. Με το μασάζ τεχνικής Gua Sha τονώνουμε την ροή του αίματος και ενισχύουμε την μικροκυκλοφορία με αποτέλεσμα ένα πιο σφριγηλό και λαμπερό δέρμα. Ενεργοποιούμε τους ινοβλάστες και επιτυγχάνουμε την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης εκ των έσω.  Το Gua sha είναι μια φυσική, μη επεμβατική θεραπεία και επομένως απόλυτα ασφαλής.

Τέλος ολοκληρώνουμε τη θεραπεία με εφαρμογή Hydrogelly μάσκας Rose Petals. Η εφαρμογή της μάσκας με ροδοπέταλα είναι γεμάτη με βιταμίνη C, η οποία βοηθάει στην ενίσχυση της ενυδάτωσής του δέρματος κάνοντας το να φαίνεται πιο λαμπερό και υγιές. Η μάσκα Rose Petals ενισχύει τη διατήρηση της ισορροπίας του pH του δέρματος καθώς εμποδίζει την εμφάνιση περίσσειας λιπαρότητας στο δέρμα. Τα ροδοπέταλα δρουν ως φυσικά αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδη, ως φυσικό αντιβακτηριακό με καθαριστικές ιδιότητες, με αποτέλεσμα να βοηθούν δέρματα ακνεϊκά ή με τάση ακμής.

Image
Image

Στην κλινική Flawless Med εξατομικεύουμε τις κατάλληλες θεραπείες για κάθε τύπο δέρματος κάνοντας διάγνωση (Skin Analysis) με ειδικό μηχάνημα Δερμοανάλυσης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.
Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.
Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.
Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.
Image