Θεομήτορος 48 & Πωγωνίου 1, Άλιμος Άγιος Δημήτριος
210 98 58 001
210 98 49 001
info@flawless-med.com

ΝΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΑΡΧΙΚΗ | Υπηρεσίες Προσώπου | ΝΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Τα νήματα κατατάσσονται στις ιατρικές πράξεις – θεραπείες για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος στο πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ.

Πρόκειται για ένα είδος αναίμακτου lifting που εφαρμόζεται με εξελιγμένες τεχνικές, ελάχιστα επεμβατικά και με απόλυτη ασφάλεια.

Χωρίς ουλές και σημάδια, η μέθοδος σύσφιξης και ανόρθωσης του δέρματος με την “αόρατη” δράση δεν αποκαλύπτει το μυστικό σας και το φυσικό αποτέλεσμα διαρκεί περίπου δύο χρόνια.

  • Χωρίς τομές, άμεσο & φυσικό αποτέλεσμα
  • Διάρκεια αποτελέσματος έως και 2 χρόνια

TA NHMATA ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

Τα “αόρατα στηρίγματα” του χαλαρωμένου δέρματος διακρίνονται σε τρεις κατηγορίες: τα απλά ή μονόκλωνα PDO, τα σπειροειδή PDO και τα COG ή ακανθωτά PDO.

Τα μονόκλωνα νήματα είναι ιδανικά για τη σύσφιξη του δέρματος, τοποθετούνται κάτω από το δέρμα και διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου γύρω από αυτά. Τα σπειροειδή νήματα προορίζονται για περιοχές που χρειάζονται ανύψωση και όγκο, ώστε να μειωθούν οι εμβυθίσεις, για παράδειγμα στις παρειές.

Τα νήματα COG τοποθετούνται σε περιοχές που χρειάζονται άμεση έλξη και στήριξη, όπως το περίγραμμα της κάτω γνάθου και τα χαλαρωμένα ζυγωματικά. Επίσης, επιλέγονται για την επίτευξη ενός περιγράμματος προσώπου σχήματος V.

Ο αριθμός των νημάτων για την θεραπεία καθορίζεται από την φύση και τη θέση της περιοχής που εμφανίζει το πρόβλημα χαλάρωσης. Ιδανικοί υποψήφιοι για την θεραπεία με νήματα είναι άτομα 35-65 χρονών, που έχουν χάσει τη σφριγηλότητα και τον όγκο του δέρματος, με αποτέλεσμα να έχουν χαθεί οι αναλογίες του προσώπου και η νεανική του όψη. Ωστόσο, την θεραπεία μπορούν να την κάνουν και άτομα νεότερης ηλικίας, που επιθυμούν να κάνουν το πρόσωπό τους πιο συμμετρικό και τονωμένο.

Η εφαρμογή των νημάτων συμβάλλει στην δημιουργία νέου κολλαγόνου, υαλουρονικού οξέος και άλλων δομικών συστατικών του δέρματος για καλύτερη στήριξη της επιδερμίδας και ορατή σφριγηλότητα.

Τα νήματα εισάγονται σε διαφορετικά στρώματα του δέρματος και του υποδόριου λίπους και με συγκεκριμένη κατεύθυνση, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της περιοχής.

Είναι κατάλληλα για πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ και με την πάροδο του χρόνου βελτιώνουν ακόμη περισσότερο την τονικότητα του δέρματος και την υφή του.

  • Ανορθώνουν τα φρύδια, τα βλέφαρα και τα ζυγωματικά
  • Τονώνουν τις άδειες παρειές
  • Διορθώνουν το περίγραμμα του οβάλ του προσώπου
  • Λειαίνουν τις “ρυτίδες γέλιου” ή τις ρινοπαρειακές αύλακες
  • Συσφίγγουν το δέρμα σε λαιμό και ντεκολτέ
  • Η σύντομη διάρκεια της διαδικασίας δικαιολογεί απόλυτα τον χαρακτηρισμό “Lunch Time Facelift”.

ΑΜΕΣΟ & ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ

Λίγα λεπτά μετά την τοποθέτηση των νημάτων, η επιδερμίδα εμφανίζεται πιο λαμπερή και σφριγηλή. Το αποτέλεσμα βελτιώνεται σταδιακά μέσα στις επόμενες πέντε εβδομάδες.

Αφού συμπληρωθεί το διάστημα αυτό, αξιολογείται η κατάσταση του δέρματος και καθορίζεται αν μπορούν να τοποθετηθούν παραπάνω νήματα σε σημεία όπου υπάρχει περιθώριο βελτιστοποίησης του αποτελέσματος. Το τελικό αποτέλεσμα διαρκεί περίπου δύο χρόνια.

Συνδυαστική θεραπεία: Για βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα η τοποθέτηση νημάτων μπορεί να συνδυαστεί με Βοτουλινική Τοξίνη, Μεσοθεραπείες προσώπου και Υαλουρονικό Οξύ.

Που θα μας βρείτε για την θεραπεία νημάτων προσώπου;

Θα μας βρείτε στα νότια προάστια στον Άλιμο. Εξυπηρετούμε περιοχές όπως Άγιο Δημήτριο, Παλαιό Φάληρο, Γλυφάδα, Ελληνικό, Ηλιούπολη και Αργυρούπολη.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL