Θεομήτορος 48 & Πωγωνίου 1, Άλιμος Άγιος Δημήτριος
210 98 58 001
210 98 49 001
info@flawless-med.com

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ROSE QUARTZ ΒΥ FLAWLESS

ΑΡΧΙΚΗ | Υπηρεσίες Προσώπου | ΘΕΡΑΠΕΙΑ ROSE QUARTZ ΒΥ FLAWLESS

Τι είναι η θεραπεία ROSE QUARTZ by Flawless;

Η θεραπεία Rose Quartz συνδυάζει τα οφέλη της τεχνικής Gua Sha και των ιδιοτήτων του τριαντάφυλλου και των ροδοπέταλων για βαθιά ενυδάτωση και ανανέωση στην όψη της επιδερμίδας με ένδειξη για όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους δέρματος.

Ξεκινάμε με τον καθαρισμό του προσώπου και εφαρμόζουμε το Enzyme Peeling, ειδική επαγγελματική φροντίδα ακόμα και για λιπαρά, ακνεϊκά και θαμπά δέρματα. Στόχος είναι ο καθαρισμός των φραγμένων πόρων.

To Enzyme Peel δρα με ασφάλεια στα εξωτερικά στρώματα του δέρματος προκαλώντας ανανέωση και βελτίωση της υφής του. Βοηθάει στην αντιμετώπιση των πρόωρων σημαδιών γήρανσης , στην ποιότητα του δέρματος, στην ακμή και τις δυσχρωμίες.

To peel περίεχει βρωμελίνη (πρωτεολυτικό ένζυμο που το βρίσκουμε στον ανανά) και παπαΐνη (πρωτεάση που την βρίσκουμε στην παπάγια). Τα ένζυμα απομακρύνουν τις πρωτείνες της κεράτινης στιβάδας με αποτέλεσμα την απομάκρυνση των επιφανειακών νεκρλων κερατινοκυττάρων. Επιπλέον συνεισφέρουν στην αντιοξείδωση του δέρματος (κυρίως ο ανανάς πλούσιος σε βιταμίνη C).

Η εφαρμογή του Enzyme Peel μας διευκολύνει για το επόμενο στάδιο της θεραπείας, την εφαρμογή ενυδατικών ορών και την διείσδυση τους με Gua Sha Massage ή διαφορετικά γνωστή τεχνική και ως το Βοtοx της Ανατολής.

Το Gua Sha είναι εργαλείο ομορφιάς και γλυπτικής προσώπου από πολύτιμο λίθο, τον ροζ χαλαζία. Οι πρώτες αναφορές για την θεραπεία Gua Sha προσώπου τοποθετούνται γύρω στον 7ο μ.Χ, στην Κίνα, την Αίγυπτο αλλά και στην αρχαία Ελλάδα. Με το μασάζ τεχνικής Gua Sha τονώνουμε την ροή του αίματος και ενισχύουμε την μικροκυκλοφορία με αποτέλεσμα ένα πιο σφριγηλό και λαμπερό δέρμα. Ενεργοποιούμε τους ινοβλάστες και επιτυγχάνουμε την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης εκ των έσω. Το Gua sha είναι μια φυσική, μη επεμβατική θεραπεία και επομένως απόλυτα ασφαλής.

Τέλος ολοκληρώνουμε τη θεραπεία με εφαρμογή Hydrogelly μάσκας Rose Petals. Η εφαρμογή της μάσκας με ροδοπέταλα είναι γεμάτη με βιταμίνη C, η οποία βοηθάει στην ενίσχυση της ενυδάτωσής του δέρματος κάνοντας το να φαίνεται πιο λαμπερό και υγιές. Η μάσκα Rose Petals ενισχύει τη διατήρηση της ισορροπίας του pH του δέρματος καθώς εμποδίζει την εμφάνιση περίσσειας λιπαρότητας στο δέρμα. Τα ροδοπέταλα δρουν ως φυσικά αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδη, ως φυσικό αντιβακτηριακό με καθαριστικές ιδιότητες, με αποτέλεσμα να βοηθούν δέρματα ακνεϊκά ή με τάση ακμής.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία και ποιο είναι το αποτέλεσμα;

Η διάρκεια της θεραπείας είναι περίπου 40 λεπτά και έπειτα μπορούμε να επιστρέψουμε άμεσα στις δραστηριότητες μας καθώς δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας, σημάδια ή ερεθισμός.

Η θεραπεία Rose Quartz στόχο έχει:

  • Ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος στο πρόσωπο και την καλύτερη οξυγόνωση του
  • Αποτοξίνωση της επιδερμίδας
  • Ανορθωτικό αποτέλεσμα “lifting effect”
  • Επαναφορά της ελαστικότητας
  • Ανόρθωση & ενδυνάμωση των μυών του προσώπου
  • Παραγωγή κολλαγόνου & ελαστίνης
  • Λεμφική αποστράγγιση του προσώπου.
  • Λείανση & πρόληψη ρυτίδων
  • Καταπολέμηση των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος

Σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται η θεραπεία Rose Quartz;

Η θεραπεία Rose Quartz ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες και όλους τύπους δέρματος όπου χρειάζεται βαθιά ενυδάτωση και ανανέωση της επιδερμίδας καθώς και για την καταπολέμηση της πρόωρης γήρανσης αλλά και της αντιμετώπισης θαμπών ή με τάση ακμής δέρματα. Είναι μία αντιοξειδωτική και ενυδατική θεραπεία που μπορεί να προτιμηθεί πριν από ένα σημαντικό γεγονός για να είναι το δέρμα πιο λαμπερό και υγιές.

Που θα μας βρείτε για την θεραπεία Rose Quartz;

Θα μας βρείτε στα νότια προάστια στον Άλιμο. Εξυπηρετούμε περιοχές όπως Άγιο Δημήτριο, Παλαιό Φάληρο, Γλυφάδα, Ελληνικό, Ηλιούπολη και Αργυρούπολη.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL