Νήματα Προσώπου

Τα νήματα κατατάσσονται στις ιατρικές πράξεις - θεραπείες για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος στο πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ.

Πρόκειται για ένα είδος αναίμακτου lifting που εφαρμόζεται με εξελιγμένες τεχνικές 30 μόλις λεπτά. 
Χωρίς ουλές και σημάδια, η μέθοδος σύσφιξης και ανόρθωσης του δέρματος με την “αόρατη” δράση δεν αποκαλύπτει το μυστικό σας και το φυσικό αποτέλεσμα διαρκεί περίπου δύο χρόνια.
  • Χωρίς τομές, άμεσο & φυσικό αποτέλεσμα
  • ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 30 Λεπτά
  • ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ Έως και 2 χρόνια
Image
Image

TA NHMATA “ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ” ΓΕΡΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!

Τα “αόρατα στηρίγματα” του χαλαρωμένου δέρματος διακρίνονται σε τρεις κατηγορίες: τα απλά ή μονόκλωνα PDO, τα σπειροειδή PDO και τα COG ή ακανθωτά PDO.

Τα μονόκλωνα νήματα είναι ιδανικά για τη σύσφιξη του δέρματος, τοποθετούνται κάτω από το δέρμα και διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου γύρω από αυτά. Τα σπειροειδή νήματα προορίζονται για περιοχές που χρειάζονται ανύψωση και όγκο, ώστε να μειωθούν οι εμβυθίσεις, για παράδειγμα στις παρειές.

Τα νήματα COG τοποθετούνται σε περιοχές που χρειάζονται άμεση έλξη και στήριξη, όπως το περίγραμμα της κάτω γνάθου και τα χαλαρωμένα ζυγωματικά. Επίσης, επιλέγονται για την επίτευξη ενός περιγράμματος προσώπου σχήματος V.

Ο αριθμός των νημάτων για την θεραπεία καθορίζεται από την φύση και τη θέση της περιοχής που εμφανίζει το πρόβλημα χαλάρωσης. Ιδανικοί υποψήφιοι για την θεραπεία με νήματα είναι άτομα 35-65 χρονών, που έχουν χάσει τη σφριγηλότητα και τον όγκο του δέρματος, με αποτέλεσμα να έχουν χαθεί οι αναλογίες του προσώπου και η νεανική του όψη. Ωστόσο, την θεραπεία μπορούν να την κάνουν και άτομα νεότερης ηλικίας, που επιθυμούν να κάνουν το πρόσωπό τους πιο συμμετρικό και τονωμένο.

Η εφαρμογή των νημάτων συμβάλλει στην δημιουργία νέου κολλαγόνου, υαλουρονικού οξέος και άλλων δομικών συστατικών του δέρματος για καλύτερη στήριξη της επιδερμίδας και ορατή σφριγηλότητα.

Τα νήματα εισάγονται σε διαφορετικά στρώματα του δέρματος και του υποδόριου λίπους και με συγκεκριμένη κατεύθυνση, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της περιοχής.

Είναι κατάλληλα για πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ και με την πάροδο του χρόνου βελτιώνουν ακόμη περισσότερο την τονικότητα του δέρματος και την υφή του.
  • Ανορθώνουντα “πεσμένα” φρύδια, βλέφαρα και ζυγωματικά
  • Τονώνουν τις “άδειες” παρειές
  • Διορθώνουν το περίγραμμα της κάτω γνάθου
  • Λειαίνουν τις “ρυτίδες γέλιου” ή τις ρινοπαρειακές αύλακες
  • Συσφίγγουν το δέρμα σε λαιμό και ντεκολτέ

Η σύντομη διάρκεια της διαδικασίας δικαιολογεί απόλυτα τον χαρακτηρισμό “Lunch Time Facelift”, δηλαδή λίφτινγκ προσώπου όσο διαρκεί ένα διάλειμμα για μεσημεριανό γεύμα!

ΑΜΕΣΟ & ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ

Λίγα λεπτά μετά την τοποθέτηση των νημάτων, η επιδερμίδα εμφανίζεται πιο λαμπερή και σφριγηλή. Το αποτέλεσμα βελτιώνεται σταδιακά μέσα στις επόμενες πέντε εβδομάδες. Αφού συμπληρωθεί το διάστημα αυτό, αξιολογείται η κατάσταση του δέρματος από την έμπειρη ομάδα κοσμητικής ιατρικής στα Δερματολογικά Κέντρα μας και καθορίζεται αν μπορούν να τοποθετηθούν έξτρα νήματα σε σημεία όπου υπάρχει περιθώριο βελτιστοποίησης του αποτελέσματος. Το τελικό αποτέλεσμα διαρκεί περίπου δύο χρόνια.

Συνδυαστική θεραπεία: Για βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα, η τοποθέτηση Νημάτων μπορεί να συνδυαστεί με Βοτουλινική Τοξίνη, Μεσοθεραπεία και Υαλουρονικό Οξύ.

Image
Image

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.
Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.
Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.
Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.