Τηλ.: 210 9858001, 210 9849001, 6977647077 | Κλινική Ιατρικής Αισθητικής

ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ

Εξάλειψη τοπικού πάχους με:

• Θερμολιπόλυση
• Ενέσιμη λιποδιάλυση
• Smart Lipo Λιπογλυπτική
Η καταπολέμηση του τοπικού πάχους πλέον με σύμμαχο την τεχνολογία και το έμπειρο ιατρικό προσωπικό, αντιμετωπίζεται οριστικά χωρίς να χρειάζεται χειρουργείο.

Στην κλινική μας η καταπολέμηση του τοπικού πάχους επιτυγχάνεται με σύγχρονες μη επεμβατικές και ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες, με ασφάλεια και ιατρική παρακαλούθηση.

ΕΝΕΣΙΜΗ ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ - LIPOLYSIS

Με τη στοχευμένη έγχυση βιοσυμβατής λιποδιαλυτικής ουσίας στην περιοχή του τοπικού πάχους, επεμβαίνουμε στις λιποαποθήκες και καταστρέφουμε οριστικά τα περίσσια λιποκύτταρα. Με τον τρόπο αυτόν, αποκαθιστούμε την αρμονία στις αναλογίες του σώματος. Η μέθοδος είναι ανώδυνη και ασφαλής, και το αποτέλεσμα είναι μόνιμο.

ΘΕΡΜΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

Με την προηγμένη συσκευή που συνδυάζει την ενέργεια των μονοπολικών ραδιοσυχνοτήτων και των υπερήχων, εξαλείφουμε οριστικά το τοπικό πάχος μέσω θερμολιπόλυσης. Είναι πολύ δραστική στον λιπώδη ιστό όπου ανεβάζει τη θερμοκρασία στους -44οC και διαλύει οριστικά τα λιποκύτταρα. Ταυτόχρονα, προσφέρει θεαματική σύσφιξη του δέρματος.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ

Με τις σύγχρονες θεραπείες μπορούμε να εξαλείψουμε το τοπικό πάχος τόσο στο πρόσωπο (διπλοσάγονο), όσο και στο σώμα (μπράτσα, κοιλιά, πλαϊνά μέσης, μηρούς, γόνατα, περιοχή κάτω από τους γλουτούς, παχάκια γύρω από το σουτιέν).

 Επίσης, μπορούμε να καταπολεμήσουμε και το τοπικό λίπος που ευθύνεται για την ψευδογυναικομαστία στους άνδρες.

Image
Image

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.
Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.
Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.
Παρακαλώ συμπληρώστε το απαραίτητο πεδίο.
Image